Zásady ochrany osobných údajov

Vaše osobné údaje uchovávame v bezpečí a narábame s nimi s úctou a rešpektom.

Ako zaobchádzame s osobnými údajmi, prečo a ako ich spracovávame.

Čo sú osobné údaje

Osobným údajom sa rozumie akákoľvek informácia týkajúca sa určeného alebo určiteľného subjektu údajov. Subjekt údajov sa považuje za určený alebo určiteľný, v prípade keď je možné subjekt údajov priamo alebo nepriamo identifikovať (napríklad na základe čísla, IP adresy alebo jedného či viacej prvkov, špecifických pre jeho fyzickú, fyziologickú, psychickú, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu). Zoznámte sa preto s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s GDPR
(Nariadenie o ochrane osobných údajov platné od 25.5. 2018).

Čo je spracovanie osobných údajov

Spracovaním osobných údajov sa rozumie akákoľvek operácia alebo sústava operácií, ktoré správca alebo spracovateľ systematicky vykonáva s osobnými údajmi, a to automatizovane alebo inými prostriedkami, predovšetkým zhromažďovaním, ukladaním na nosiče, zverejňovaním, uchovávaním, výmenou, triedením, blokovaním alebo likvidáciou.

Kto je správca

Správcom tvojich osobných údajov je Brandino s.r.o., Pivovarská ulica 77/11 951 45 Horné Lefantovce, IČO: 52847349, DIČ: 2121154123 (ďalej len „prevádzkovateľ“), spracúva vaše poskytnuté osobné údaje, v súlade s ustanoveniami Zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. v aktuálnom a platnom znení (ďalej len „Zákon“). Prevádzkuje webovú stránku https://harnessky.sk/. Vaše osobné údaje spracováva ako správca, t. j. určuje, ako budú spracované, za akým účelom a na ako dlho. Prípadne vyberá ďalších spracovateľov, ktorí s ich spracovaním budú pomáhať.

Ako nás môžete kontaktovať

V prípade, ak sa na nás budete chcieť v priebehu spracovania obrátiť, môžete nás kontaktovať mailom: harnessky@harnessky.sk alebo na tel. čísle: +421 902 787 483.

Aké osobné údaje spracovávame

  1. Osobné údaje zákazníkov e-shopu www.harnessky.sk za účelom naplnenia kúpnej zmluvy a náležitostí z nej plynúcich v rozsahu:
    1. Meno, priezvisko, adresa, e-mail, telefónne číslo
    2. Tieto údaje slúžia pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.
    3. Tieto údaje spracovávame po dobu trvania kúpnej zmluvy a povinností daných zákonom.
  2. Osobné údaje odoslané vo formulári za účelom komunikácie
    1. Meno, email
    2. Tieto údaje využívame výlučne za účelom komunikácie a zákazníckej podpory.
    3. Tieto údaje spracovávame po dobu existencie stránky harnessky.sk.
  3. Automatizovane zbierané údaje
    1. V prípade, že používate naše webové stránky, môžeme zbierať údaje o vašich návštevách našej webstránky, využívaní našich služieb. Tieto údaje zahrňujú vašu IP adresu, kliknutia a správanie sa na webových stránkach harnessky.sk.
    2. Tieto informácie získavame automatizovane prostredníctvom cookies alebo prostredníctvom trackovacích technológií.
    3. Tieto údaje získavame za účelom poskytovania vysokej kvality služieb, tvorby relevantného obsahu a riešenia nedostatkov webu.
    4. Tieto údaje spracovávame po dobu 14 mesiacov pre Google Analytics.

Komu môžu byť údaje sprístupnené

Sme oprávnení na vyžiadanie tieto údaje poskytnúť príslušným štátnym orgánom, podľa zákona a vy ste s tým oboznámený. Pre zaistenie niektorých konkrétnych spracovateľských operácií, ktoré nedokážeme zabezpečiť vlastnými silami, využívame služby a aplikácie spracovateľov, ktorí sa na dané spracovanie špecializujú a sú v súlade s GDPR. Sú to poskytovatelia nasledujúcich platforiem a služieb:

Poskytovatelia hostingu a správa webstránky:

  • Webglobe Yegon – hosting webu
    Webglobe – Yegon, s.r.o., Stará Prievozská 2, 821 09 Bratislava
  • Mgr. Frederika Kopčeková – správca webstránky
    Brandino s. r. o., Pivovarská ulica 77/11, 951 45 Horné Lefantovce

Analytické nástroje:

  • Google Analytics – štatistiky návštevnosti webu
    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Marketing a zákaznícka podpora:

  • Facebook pixel – marketingový nástroj
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Írsko, VAT IE9692928F.

Zásady používania súborov Cookie

Súbory cookie
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá v tvojom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o tvojich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíš opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si používateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené používateľom ako je Google alebo Facebook.

Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu, stlačením tlačidla “Súhlasím”, ktoré nájdete na spodnej časti webu v cookie banneri.

Zhromaždené cookie súbory sú spracovávané hlavne cez službu “Google Analytics”, prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané informácie spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info TU.

Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  1. Požadovať od nás informáciuaké osobné informácie spracovávame, ako aj vysvetlenie ohľadne spracovanie osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie, aktualizáciu či opravu.
  2. Žiadať vymazanie tvojich osobných údajov = právo byť zabudnutý.
  3. V prípade pochybností o splnení našich povinností so spracovávaním osobných údajov, máš právo obrátiť sa na harnessky@harnessky.sk alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke: www.harnessky.sk nasledujúce súbory cookie:

Cookie Typ

Názov

Účel

Doba spracovávania

Cookies tretích strán

Google Analytics

Získavanie štatistík, demografické údaje

Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do odstránenia informácií (napr.cez delete cache)

Cookies tretích strán

Google AdWords

Identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

Max. 390 dní

Cookies tretích strán

Facebook

Identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

180 dní

Ako kontrolovať súbory cookie
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti môžete nájsť na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnil ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie cookies?
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.

Shopping Cart